Speelweek 8

TTC Sleidinge B – TTC GeMo A

Voor de 8ste speelweek mocht Gemo A afzakken naar het verre Sleidinge. Zij stapten in de auto met de vaste ploeg, namelijk Diego, Samuel, Yentl en Anthony.
Daar aangekomen stonden er voor ons 1 C4, 2 C6’en en een E2 te wachten.

Vrij snel werd duidelijk dat Gemo hier geen punten ging laten liggen. Na een ruim uur gespeeld te hebben stond het al 5-1 in het voordeel voor GeMo. Enkel Anthony moest zijn meerdere herkennen tegen Dieter.

Iedereen ging goed door op zijn elan en won z’n matchen. Voor Anthony was het een mindere dag en kon enkel zijn laatste match overwinnend afsluiten.

Na een 3-tal uur gespeeld te hebben, vingen de laatste matchen aan. Hierin kon Samuel niet aan het langste eind trekken in de beslissende set.

GeMo A vertrok uit Sleidinge met een mooie 12-4 overwinning en kon met een goed gevoel vooruitkijken naar de volgende wedstrijden.

TTC Deinze vzw E – TTC GeMo B

De B-ploeg maakte samen met de C-ploeg de verplaatsing naar Deinze om tegen Lobos D te spelen. Sam, Kristof, Samantha en Glenn trokken hun sokken omhoog en begonnen aan de gebruikelijke ‘opwarming’.

Sam en Kristof mochten starten met hun eerste wedstrijd en hieruit konden we al voelen dat het niet al te gemakkelijk ging gaan vandaag… Sam won vlot zijn wedstrijd maar Kristof mocht het afleggen in de belle met 10-12. Hop, gelijke stand: 1-1.

Samantha en Glenn op het front: beiden speelden heel goed! Helaas moest Glenn zijn meerdere zien in de tegenstander. Samantha heeft haar super verweerd! Zij pakt het punt in een spannende belle! 2-2…

Volgende ronde konden we uitlopen: alle 4 haalden hun tweede wedstrijd binnen. Opnieuw Samantha met een belle!

Changé! Glenn en Samantha mochten het tweede gedeelte openen. Hier had Samantha het moeilijker met het spel van Jethro en moest het afleggen tegen hem. Glenn maakte dit echter goed en zo stond het 3-7. We waren er nog niet…

Stormtroopers Sam en Kristof aan de meet! Na 2 mooie matchen konden ze beiden hun match verzegelen (en was de buit binnen! 3-9! We konden ademhalen!

De laatste 4 matchen gingen van start voor we aan ons pistoleke konden beginnen. Weer een belle, spijtig genoeg in het nadeel van Glenn. De andere 3 puntjes vlogen mooi onze sjakosj in en zorgden voor de eindstand: 4-12!

De avond werd met beide ploegen samen gezellig afgesloten met ‘wreed goeie kaas en ander beleg’. We konden aan ons ritje huiswaarts beginnen, ons bedje in. Sommigen mochten de dag erna weer opkasjen 😊

TTC Deinze vzw D – TTC GeMo C

Tom en Koen mochten de wedstrijden beginnen. Tom (D6) begon goed aan de wedstrijd tegen een E0 maar verloor de eerste set nipt met 11-13. Spijtig genoeg verloor hij zijn twee laatste sets ook en verloor zo zijn eerste wedstrijd met 3-1.
Koen (E2) startte tegen een E2 en won zijn eerste set met 11-13 waarna hij ook zijn laatste twee sets sterk won en zo zijn eerste wedstrijd won met 0-3.

Bruno (E4) begon zijn eerste match tegen de sterkste man van Deinze, een D6. Bruno was verrast door het snelle spel en verloor uiteindelijk met 3-0.
Robin (E6) speelde tegen een E0 en begon redelijk goed met zijn eerste set 10-12. Daarna ging het bergafwaarts en verloor hij zijn match met 3-0.

Tom (D6) begon zijn tweede match niet zoals hij wou tegen de E2 en verloor zijn 1 set. Uiteindelijk wist hij wel wat hij moest doen en hij won overtuigend met 1-3.
Koen (E2) begon ook zijn tweede wedstrijd tegen de E0. Koen probeerde alles maar verloor toch met 3-0.

Bruno (E4) begon zijn tweede wedstrijd tegen de E0 en speelde zeer goed. Jammer genoeg bleek de tegenstander te sterk en werd het 3-0.
Robin (E6) speelde zijn tweede wedstrijd tegen de D6 Hij kon een mooie set nemen maar verloor uiteindelijk toch met 3-1.

Terug aan Bruno en Robin. Bruno (E4) verloor ook tegen de sterke E2.
Ook Robin (E6) kon niet echt een mooi verhaaltje neerzetten en verloor ook met 3-0.

Tom (D6) verloor tegen de sterkste E0 met 3-1.
Koen (E2) kon tegen de D6 mooi een set naar zich toe trekken maar het touw helemaal over de meet trekken was een brug te ver. Het werd 3-1.

Bruno (E4) begon sterk aan zijn laatste wedstrijd tegen de E0. Uiteindelijk verloor hij met 3-0.
Ook Robin (E6) verloor zijn laatste match met 3-0.

Tom (D6) mocht zijn laatste wedstrijd beginnen. Hij speelde sterk tegen hun sterkste man en maakte er uiteindelijk een belle van. Ze speelde alle twee erg goed maar na de wissel mocht het niet baten voor Tom en verloor hij erg spijtig met 3-2.
Bij Koen’s laatste match werd het ook een mooie belle die uiteindelijk in het voordeel van Koen uit draaide.

Eindstand was 13-3. Niet super al werden er wel mooie punten/wedstrijden gespeeld.

TTC Deinze vzw H – TTC GeMo D

In tegenstelling met onze B-ploeg en C-ploeg kon onze wedstrijd tegen Deinze toch doorgaan. Wij stonden aan de start met Sabine E4, Kevin E6, Christophe E6 en Jonas NG.
De tegenstand was niet min met 3 x E6 en een NG.

Sabine won haar matchen heel gemakkelijk al moest ze wel snel plooien tegen, de subliem spelende, NG van Deinze.

Kevin speelde ook sterk en kon twee wedstrijden binnenhalen. Ook hij moest zijn meerdere kennen tegen de NG.

Christophe had zijn avond niet en kon niet verder geraken dan een vijf-setter die hij verloor.

Wat Deinze misschien niet wist is dat wij ook over een uitmuntende NG beschikken, al stond zijn spel vanavond nog in zijn kinderschoenen. Jonas kon twee wedstrijden winnen.
Enkel Jonas kon de NG van Deinze laten zweten. Het werd een mooi duel waarbij Deinze uiteindelijk een streepje mocht bijtrekken.

De einduitslag was 9-7 in ons nadeel, al mogen we fier zijn op onze prestaties.

TTC Stekene VZW H – TTC GeMo E

Onze avond bij Stekene konden we samenvatten in één zin: “De tegenstand was te sterk”.
Wij traden aan met Bart, Ritchie, Marino en Kurt. Vier niet geklasseerde spelers, perfect voor vijfde provinciale zou je denken…
Toen we de opstelling zagen van Stekene zakte de moed niet in onze schoenen, maar onze zolen. 2 x E4 en 2 x E6 was heel sterk.

We deden onze uiterste best om toch iets in te brengen tegen deze sterke spelers.

Enkel Ritchie en Marino konden een paar setjes nemen. We probeerden deze avond snel te vergeten en gaan terug goede moet naar de volgende speelweek.