Speelweek 6

TTC Ronse A – TTC GeMo A

Après lang chercheën naar de club, nous avons trouvé le zaal. Nous avons joué avec deux C2, un C4 et nen D0. Zij joueerden avec un C6, deux D0 et un D2. Sur la carte leek het facile et ca was aussi.

Moi et mon frère commencent de eerste matchen. J’ai joué un goede match, parce que c’est le zelfde tables que le notre et a gewonnen le premier match. Diego was un peu zat et perdre son premier match dans le belle.

Dan c’est le beurt à Anthony et Yentl. Ils jouent très bien et winnen ses matches avec 3-1.

Diego pense als hij nog un duvel pakt, il joue plus goed et ca was ook zo. Nous gagnons notre match avec 3-0. Le tussenstand déjà 1-5 et le buit was al bijna binnen.

Anthony perdre son premier match avec 3-1 et Yentl bleef op koers avec gagner. Quand le tussenbraek est fini, Anthony joue sa troisième match et perdre ça.
Yentl sais qu’il doit faire et gagne son troisième match.

Après genoeg rust genomen te hebben et Diego encore boit un duvel, beginnen de gebroeders er weer aan en klaren de klus snel avec une overwinning.

Anthony veut son record verhogen van het seizoen en won zijn wedstrijd. Met veel gemak ging Yentl weer naar sa table pour un 4 sur 4 et behaalde dat ook.

Chez les dernières matches wou Diego Anthony eens evenaren en dat lukte hem ook door perdre son match. Il dit tegen nos: ‘khad echt zin om hem een toek op zijn muile te geven, azo onsportief.’

Samuel behaalde aussi que Yentl un 4 sur 4. Le eindstand: 4-12 pour nous. Nous avons encore veel gelachen et plezier gemaakt en konden avec un bon humeur naar maison gaan.

Bye – TTC GeMo B

GeMo B had een spelvrije week.

TTC De Pinte C – TTC GeMo C

Wij traden aan met D6/E2/E2/E4. We wisten op voorhand dat het niet echt makkelijk ging worden aangezien we de spelers al subliem zagen opwarmen de tegenpartij trad aan met E0/E2/E2/E2.

Koen en Tom beten de spits af. Koen had last van zijn migraine en bracht zijn eerste match niet tot een goed einde.
Tom daarentegen bracht de bordjes tot 1-1

Jurgen en Maico hadden het niet gemakkelijk en speelde een zoveelste belle dit seizoen. Jammer genoeg moesten beide spelers in die bittere citroen bijten. Stand 3-1.

Al snel snorde De Pinte door naar een tussenstand van 9-3.
Enkel Koen en Maico pikte elk hun graantje nog mee.
Jurgen bleef met een bitter gevoel achter.

Eindstand: 10-6

Tom D6: 4
Koen E2: 1
Maico E2: 1
Jurgen E4: 0

TTC De Pinte E – TTC GeMo D

TTC GeMo D nam het deze week op tegen De Pinte E. Glenn (E4), Sabine (E4), Bruno (E4) en Kevin (E6) mochten het opnemen tegen 1x E4 en 2x E6 en een NG.
Op papier was De Pinte de zwakkere ploeg.

Glenn startte de avond niet zo goed. Hij verloor zijn eerste wedstrijd met 0-3 tegen de E4. Gelukkig liet hij zijn hoofd niet hangen en won hij zijn volgende wedstrijden. Tevens liet hij tijdens zijn laatste wedstrijd iedereen bibberen en beven omdat hij toen de belle won met 9-11. Uiteindelijke won Glenn 3 van zijn 4 wedstrijden.

Sabine had ook een goede avond en won net als Glenn 3 wedstrijden. Maar moest helaas het hoofd buigen tegen de ijzersterke E4 van De Pinte.

Kevin startte zijn wedstrijden, zoals iedere week, vol goede moed. Kevin speelde zeer goed en kon er 2 winnen. Hij moest nipt de duimen leggen tegen een E6 en kon een setje nemen tegen de E4.

Als laatste hebben we Bruno. Bruno had een zeer goede avond. Waar iedereen het moeilijk had tegen de E4, wist hij deze wedstrijd makkelijk te winnen met 1-3. De andere wedstrijden won hij ook met gemak met 1-3, 1-3 en 0-3.

De uitslag van deze avond was voor het team een opsteker. GeMo D ging met 4-12 winnen van De Pinte E. De teamgenoten genoten van de lekkere pizza’s en zullen dit goede gevoel meenemen naar hun volgende wedstrijd tegen Rooigem.

TTC Zele E – TTC GeMo E

De opstelling van de avond voor de match tegen Zele: Christophe, Robin, Ritchie en Bart. Onze tegenstanders waren Marc E4, Maarten E6, Kimberly E6 en Eddy E6.

De avond begonnen we met Eddy tegen Robin. Door een sterke start van Robin won hij vlotjes met 0-3. Bij de tweede wedstrijd speelden Kimberly en Christophe tegen elkaar. Christophe verloor zijn eerste wedstrijd met 3-1.

Bij de derde wedstrijd speelden Maarten en Bart tegen elkaar. Bart won zijn eerste set met 9-11 van maarten. Bij de volgende drie sets kreeg Bart het moeilijk met de ongelooflijke snelle topspins van Maarten. Uiteindelijk verloor hij met 3-1.
Ritchie verloor zijn eerste wedstrijd met 3-0.

Door het sterke spel van de tegenstander kon Christophe zijn eerste twee sets net niet binnenhalen. Daarna nam hij de derde en vierde set terug op Eddy en zo werd de eerste belle gespeeld van avond. Christophe kon deze belle echter net niet winnen met 11-9.
Robin kon na een sterke wedstrijd niet winnen en verloor nipt met 3-2.

Ritchie kon niet op tegen de snelle topspins van Maarten maar kon toch enkele punten verzilveren met als sets 11-7, 11-9 en 11-2.
Door het sterke spel van de E4 kon ook Bart niet winnen van Marc en het werd 3-0.

Ritchie speelde terug sterk maar verloor terug met 3-1.
Bart begon zijn eerste sets sterk maar werd uiteindelijk dan toch overklast.

Ook Christophe kon zich niet weren tegen Maarten met zijn topspin en verloor terug met 3-0.
Robin speelde sterk maar kon helaas geen sets winnen van de E4.

Bart speelde opnieuw heel sterk en kon de ze zege binnenhalen met 1-3.
Ritchie verloor met 1-3 tegen Kimberly.

Ook Robin kon niet op tegen Maarten zijn snelle topspins maar speelde zijn eerste set wel sterk het werd 11-9. De laatste twee sets werd Robin overmeesterd door Maarten met 11-4 en 11-4.
Laatste wedstrijd van de avond Marc tegen Christophe. De eerste set was spannend en werd 12-10. De volgende sets werd het 11-7 en 11-9.

Bij het einde van de wedstrijd stond de teller op 14-2. Door de enorme inspanningen en het sterke spel van onze tegenspelers konden we helaas niet winnen. Maar niet getreurd, onze spelers laten zich door het verlies niet ontmoedigen en kijken al uit naar volgende week.