Speelweek 3

Deze week waren het terug thuiswedstrijden. GeMo B speelde als enige ploeg uitzonderlijk op vrijdag omdat alle spelers (B-ploeg) op zaterdagavond uitgenodigd waren op verschillende trouwfeesten.
Er speelden dus maar vier ploegen op zaterdag.

TTC GeMo A – TTC Kruibeke vzw B

Wij stonden klaar voor onze wedstrijden maar door autopech moest de tegenpartij op het laatste moment forfait geven.
Desalniettemin kwam de 16-0 zege goed uit voor het verdere verloop van ons seizoen.

Beetje zuur wel dat we ons door die pech wel niet ‘echt’ konden bewijzen. Wij hopen dus op mooie en spannende wedstrijden in de terugronde.

TTC GeMo B – TTC Merelbeke I

De derde speeldag voor de B-ploeg werd een dag vroeger gespeeld, op vrijdag 27 september in ons trainingslokaal van de TISJ. Gelukkig maar, de 4 topsporters hadden namelijk allemaal een trouwfeest op zaterdag!

Als opstelling de basisploeg: Sam D2, Kristof D4, Samantha D6 en Glenn D6. Elk tot op de tanden gewapend met … hun tafeltennisbatje (wat anders?!). De tegenpartij stond klaar met als klassementen: E0, E2, E2 en E4.
Traditioneel werd er bij de B-ploeg plichtsbewust en geconcentreerd opgewarmd. Om 20u waren we allemaal in een voortreffelijke topvorm!

De eerste 4 matchen mochten we snel op onze naam schrijven en daarmee was de spits er af, we konden vol zelfvertrouwen aan onze tweede match beginnen. Hier is de eerste vingernagel gesneuveld… Samantha kon in de belle de zege toevoegen aan haar palmares! Ook match 7 en 8 mochten afgevinkt worden in ons voordeel: 8-0!

Tijd voor deel 2! Samantha kwam snel terug gehuppeld van haar tafel maar moest dan toch even haar paternoster bovenhalen toen ze naar het scorebord van Glenn keek. We keken ondertussen naar een 0-2 achterstand voor Glenn. Tijdens het prevelen van de schietgebedjes keken we naar enkele mooie punten van beide partijen, maar op het einde kostte enkele dure puntjes het Glenn de wedstrijd. Sportief als hij is, kon hij het niet over zijn hart krijgen om ’s avonds naar huis te gaan met een 16-0 overwinning.
Tussenstand: 9-1.

Niet veel later: 11-1. Als 2 geschoolde ballerina danseresjes sloten Sam en Kristof hun 3de match af.

Laatste match voor Glenn en Samantha. Glenn wint zijn finalewedstrijd met 3-1, mooie overwinning. Opnieuw was het Samantha die de levensverwachting van de overige ploegmaten en supporters met enkele jaren heeft doen afnemen. Meppen, kloppen, slaan, ?bijten?, het mocht allemaal niet baten. In de belle geraakte ze er niet over: 12-2.

De laatste 2 matchen vingen aan: Sam speelde opnieuw een vlekkeloze wedstrijd: 3-0. Kristof kreeg in de 3de set een dipje en mocht een rondje extra spelen, maar heeft het kunnen klaren met 3-1.

Kristof en Sam konden 4 scalpen aan de muur nagelen, Glenn en Samantha elk 3. De eindscore was 14-2, een indianendansje waardig en tijd om met de andere ploeg iets te gaan eten en drinken bij onze hoofdsponsor in de Kuda!

Een gezellige babbel, enkele drankjes, en wat biljarten konden onze avond in schoonheid afsluiten. Slaapwel!

TTC GeMo C – TTC Hamme E

Wij stonden aan de tafels met als opstelling: Maico E2, Koen E2, Bruno E4 en Jurgen E4. Als tegenstand kregen we de volgende klassementen voor de kiezen: D4, D6, D6 en D6. Tegenpartij was dus op papier duidelijk in het voordeel.

In de eerste twee wedstrijden begonnen Bruno en Jurgen vol goeie moed aan hun match. Beide speelden ze goed maar konden het niet doortrekken naar winst.

In wedstrijd drie en vier werd er terug spectaculair gespeeld. Koen speelde sterk maar trok in de 5-setter aan het kortste eind. Maico speelde ook niet slecht maar ook hij verloor.

Terug de beurt aan Jurgen en Bruno. Jurgen speelde ook een belle maar miste wat geluk op het einde. Bruno speelde terug heel sterk maar zijn tegenstander bleek te sterk.

Koen kon ons van de nul houden door te winnen met een 5 setter. Maico’s wedstrijd ging gelijk op maar ontbrak net dat tikkeltje geluk op het einde.

Jurgen speelde opnieuw sterk maar de tegenpartij won toch deze match. Bruno verloor ook zijn match maar speelde heel goed mee. Vertrouwen winnen voor de rest van het seizoen geldt ook als winst.

Koen speelde voor de derde maal een 5 setter maar kwam op het einde wat kracht tekort. Maico verloor zijn match door een klein dipje. Kon hij er nog iets uithalen in zijn laatste match??

Jurgen speelde terug goed maar de tegenpartij was beresterk. Bruno speelde als laatste wedstrijd nog een 5 setter maar moest zijn meerdere erkennen.

Koen kreeg in zijn laatste match jammer genoeg een dipje (hongerklopje?) en verloor. Maico zette in zijn laatste match de puntjes op zijn I en won zeer sterk met 3-1.

Eindscore van 2-14 voelde wat dubbel maar we hebben goed gespeeld en kenden ook wat ‘malchance. Wonnen we alle 5-setters en zat het allemaal wat mee kon het heel anders uitgedraaid zijn. Toch een dikke proficiat aan Hamme!!

TTC GeMo D – TTC Merelbeke J

TTC GeMo D mocht het deze week opnemen tegen Merelbeke J. Glenn E4, Sabine E4, Kevin E6 en Robin E6 mochten het opnemen tegen 3x E4 en een E6. Helaas moesten we door afwezigheden bij andere ploegen Bruno (E4) afgeven aan de C-ploeg. Op papier was Merelbeke dus de sterkere ploeg.

Glenn startte de avond niet zo goed. Hij verloor zijn eerste wedstrijd met 0-3 tegen de E6. Gelukkig liet hij zijn hoofd niet hangen en won zijn volgende wedstrijd. Daarna moest hij nogmaals nipt het hoofd buigen in zijn derde wedstrijd om zijn laatste wedstrijd van de avond te winnen met 3-1. Kort samengevat heeft Glenn 2 (2 x E4) van zijn 4 wedstrijden gewonnen.

Sabine had niet zo een goede avond. Zij verloor haar eerste 3 wedstrijden met respectievelijk 0-3, 1-3 en 0-3. Daarna keerde het tij voor haar en won ze van David met 3-2. Sabine won 1 (E4) van de 4 wedstrijden.

Kevin, die vorige week zeer goed gespeeld had, wou zijn positieve resultaten deze week verderzetten en startte vol goede moed. Helaas besloten de goden er anders over. Uiteindelijk verloor Kevin al zijn wedstrijden met 0-3, 0-3, 2-3 en 1-3.

Als laatste hebben we Robin. Robin, had net zoals Kevin een off-day. Robin wist uiteindelijk één wedstrijd te winnen maar verloor de rest van zijn wedstrijden met 0-3.

De uitslag van deze avond was teleurstellend. Gemo D verloor met 4-12 van Merelbeke J. We lieten onze koppen niet hangen en zouden revanche willen nemen bij de terugronde.

TTC GeMo E – De Orchidee Wetteren E

Wij stonden aan de start met Christophe E6, Ritchie NG, Bart NG en Marino NG. De tegenstander stond aan de start met drie E6’en en een NG. Het werd dus een moeilijke avond voor ons.

Bij de eerste wedstrijden verloren Bart en Marino beiden met 0-3. Er was er al meteen een kloof geslagen.

Ritchie kon in zijn eerste wedstrijd een setje nemen maar verloor. Ook Christophe kon zich niet weren en ook hij verloor.

Terug de beurt aan Bart en Marino. Bart had geen antwoord op het sterke spel van zijn tegenstander. Marino begon goed en won meteen een set maar moest in de daaropvolgende sets toch kraken.

Christophe kon de meubelen redden en zette een zege achter zijn naam. Ritchie won terug een set maar daar bleef het bij.

De wedstrijden daarop werden we steeds overklast tot Marino even onze adem liet stoppen. Hij speelde een mooie 5-setter maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen.

Al bij al speelden we goed, alleen de afwerking ontbreekt op dit moment.
Op naar volgende week!