Speelweek 11

TTC Sint-Pauwels vzw C – TTC GeMo A

De laatste match van de heenronde was alweer aangebroken en the A-team mocht het deze week opnemen op Sint-Pauwels. Onze chauffeur van dienst deze week: Anthony, die ons vervolgens verwende met een rit in zijn knappe nieuwe bedrijfswagen.
Naar goede gewoonte wist Diego met zijn energie geen blijf en brulde hij luidkeels elk nummer op Anthony zijn playlist mee, de sfeer was (zoals elke week) top.

Na een korte maar intense opwarming gingen we dan eindelijk van start en namen we het op tegen Ronny C2, Kurt C2, Stijn D0 en Peter D2.
Samuel kende weinig problemen in zijn eerste wedstrijd tegen Peter, 3-1.
Diego had het iets moeilijker en had een belle nodig om de overwinning tegen Stijn binnen te slepen.
Stijn speelde overigens een heel sterke wedstrijd en haalde een veel hoger niveau dan zijn klassement leek uit te schijnen.

Dan was het de beurt aan Yentl en Anthony. Yentl nam het op tegen Kurt die een zeer slechte match speelde en een overwinning vrij snel aan zijn neus voorbij zag gaan, 3-0, “mijn slechtste match van het seizoen luidde het”.
Anthony had meer moeite met een sterk spelende Ronny en verloor vrij kansloos, 0-3.

Samuel stond een moeilijke taak te wachten tegen Stijn die vrij balvast en met een goed aanvalsspel ook hem het vuur aan de schenen wist te leggen, uiteindelijk klaarde Samuel toch de klus, 3-2
Diego won vrij eenvoudig tegen Peter, 3-0.

Hierna moest Yentl het opnemen tegen Ronny, tegen wie hij al veel gespeeld heeft maar nog nooit gewonnen had. Yentl begon sterk en wist een goed niveau te halen en kon Ronny zo onder druk zetten.
Ronny had moeite om zijn spel te spelen en kon moeilijk om met de variatie in Yentl zijn opslagen, na een toch wel spannende wedstrijd wist Yentl het ook af te werken en zo zijn eerste overwinning tegen Ronny te boeken, 3-1.
Anthony leek het niveau van vorige week tegen Rooigem niet te brengen en verloor ook vrij kansloos tegen Kurt, 0-3.
2-6 was dus de stand bij de kering.

Opnieuw was het de beurt aan Yentl en Anthony.
Yentl had weinig problemen met Peter en de 3-0 overwinning stond snel op het bord.
Anthony had opnieuw een moeilijke match tegen Stijn en verloor zijn 3de van de avond, 1-3.

Daaropvolgend speelde Diego een ijzersterke wedstrijd tegen Ronny en ook hij wist Ronny te kloppen met 3-1.
Samuel kende meer problemen met Kurt, die naarmate de avond vorderde wat beter begon te spelen, uiteindelijk kon Samuel toch zijn spel doordrukken en won hij overtuigend in de belle.

Anthony besloot dat het genoeg was en wou zijn heenronde niet afsluiten met 0 overwinningen. Peter werd kind van de rekening met een vlotte 3-0 overwinning voor Anthony als gevolg.
Ook Yentl had een moeizame wedstrijd tegen Stijn die de hele avond al sterk aan het spelen was. Uiteindelijk wist Yentl de wedstrijd toch naar zich toe te trekken door wat tactischer te gaan spelen, 3-1.

Ook Samuel wist zijn laatste wedstrijd succesvol af te ronden tegen Ronny, wel had hij hiervoor een belle nodig.
Diego kende minder geluk en verloor tegen Kurt in de belle. Diego vergat de wedstrijd af te maken in de 3de set, (voorsprong van 2-1 in sets en 8-3 in punten). Kurt ronde de belle niet zo ‘proper’ af met een paar netjes en kantjes waarvoor hij zich dan achteraf uitbundig heeft geëxcuseerd bij pot en pint.

Wij bedanken Sint-Pauwels voor de gezellige avond en de lekkere croque monsieurs na de match!

TTC Erembodegem D – TTC GeMo B

We werden verwacht bij TTC Erembodegem, voor de laatste wedstrijd van de heenronde, tevens laatste wedstrijd van 2019.
Sam, Glenn en Samantha waren stipt op tijd aanwezig en waren al gretig aan het opwarmen. Onze tweede man, Kristof, stond als een volleerde google maps bug aan de zaal van TTC Merelbeke in plaats van TTC Erembodegem.
Erembodegem stelde met Andy, Martijn, Thomas (oud GeMo-lid) en Dries een sterke ploeg met 4 x E2 op.

De eerste matchen vingen aan en Kristof kon al direct merken dat zijn staartbeentje de maximale afmetingen van het speelveld aangaven. Hij verloor tevergeefs met 3-0 tegen Dries.
Sam speelde een spannende wedstrijd tegen Thomas waarbij hij, zoals steeds, de nodige punten weggaf door een hele reeks opslagen te missen. Desondanks kon hij de belle toch naar zich toe trekken.

Glenn won met sprekend gemak, en met een heel mooi slotpunt, tegen Martijn. Dat hij het warm had bleek uit de volgende quote: “das hier nog slechter als me da kachelke”
Dat Andy kan meppen hadden we al snel door. Samantha haar spel bestaat uit bijna niets anders dan meppen dus kon ze dit goed opvangen. Zij won met 0-3.

Sam won tegen Dries met 1-3. Alweer met enkele nutteloze servicemissers.
Ook Kristof won van Thomas al was het zeker geen sinecure tegen het lamleggend spel van Thomas.

Samantha verloor haar wedstrijd tegen Martijn in een zeer spannende belle. “Kan gebeuren..”, zegt zij dan. Een verschrikkelijke zin 😭.
Glenn kon de snelle slagen van Andy heel goed opvangen en won met 1-3.

Tussenstand: 2-6.

Samantha had niet zo heel veel moeite met Dries en won met 1-3.
Glenn speelde een zéér spannende, optisch vertraagde, match tegen Thomas.
Ook hij miste heel wat opslagen deze keer en noemde het naar eigen zeggen: “het Deckersyndroom.”

Terug aan Sam en Kristof. Allebei stijf van te zitten en ziek te wezen.
Kristof had het heel lastig aangezien hij niet op de gebruikelijke 20m van de tafel kon spelen. Dit gecombineerd met het snelle, agressieve spel van Andy leverde hem een nipte nederlaag op.
Sam smeet zich helemaal in de eerste twee sets tegen Martijn. Desalniettemin kwam Martijn mooi terug. In de belle kon Sam de winst dan toch naar zijn hand zetten.

Ook Glenn speelde een belle tegen Dries. De winst lag wel in het kamp van Erembodegem.
Samantha speelde zeer sterk tegen Thomas en kon met haar harde slagen de wedstrijd binnenhalen.

Kristof kon zijn slotwedstrijd tegen Martijn ook met 1-3 afsluiten.
Sam kende geen enkel probleem met het spel van Andy en won met 0-3.
Eindstand: 4-12.

Nadien werden de resultaten van de avond besproken tussen boterham en pint. Om 3u ’s nachts leek het de meesten onder ons een goed idee om de avond af te sluiten.

GeMo B is de eerste helft van het seizoen ongeslagen. Dit maakt ons ook direct winterkampioen en favoriet voor de eindwinst.

Fijne feesten iedereen!!

Bye – TTC GeMo C

TTC GeMo C had een spelvrije week.

TTC Ninove F – TTC GeMo D

Ninove had de volgende spelers aan zet gebracht: Ward E6, Dione E6, Danny NG en Robin NG.
Zelf stonden we aan de start met de volgende spelers: Bruno E4, Sabine E4, Glenn E4 en Kevin E6.
Sabine won al haar wedstrijden en had heel sterk gespeeld, ze had een top dag.
Bruno won drie matchen. Enkel zijn eerste wedstrijd zag hij aan zijn neus voorbij gaan. Verder speelde hij ook twee belle’s.
Glenn won eveneens drie matchen en heeft zich geweldig verweerd.
Kevin won twee matchen maar verdiende meer.
De eindstand: 4-12.

TTC Erembodegem E – TTC GeMo E

De laatste match van de E-ploeg in de heenronde is een feit. De E-ploeg kwam tegenover de E-ploeg van TTC Erembodegem te staan. Erembodegem kwam met de volgende spelers aan tafel: Luc (E2), Peter (E4), Dirk (E6) en Jasper (NG).
TTC GeMo E had de volgende spelers opgesteld om de strijd aan te gaan: Christophe (E6), Bart (NG), Sandy (NG) en Marino (NG).

Bart speelde een sterke eerste match die uiteindelijk een 5-setter werd. Bart heeft de overwinning jammer genoeg niet kunnen binnenhalen, op naar de tweede match!

Marino speelde ook een 5-setter, was sterk begonnen maar moest het loodje leggen omdat de tegenspeler toch nog dat tikkeltje sterker was.

Sandy was de redder van de avond voor de E-ploeg. Ze werd op het laatste moment gecontacteerd om in te springen. Jammer genoeg was ze niet goed voorbereid en heeft ze daardoor niet veel kunnen winnen. Maar toch, de groepsgeest kreeg een grote boost!

Christophe had hier en daar de mogelijkheid om een match te winnen maar was er met zijn gedachten soms niet bij. Wat wil je, als je weet dat je komende maandag op reis vertrekt naar Egypte. Een prettige reis gewenst Christophe!

De eindstand was 16-0 maar desondanks heeft de ploeg zich goed geamuseerd en werd het nog gezellig napraten bij het eten van een boterham en het drinken van een lekker verfrissend biertje. Dit hadden we wel verdiend na de vermoeiende wedstrijden.

Nu gaat TTC GeMo E in winterslaap. Wij wensen iedereen prettige feestdagen toe en tot in het nieuwe sportieve jaar!